Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Kdo má status umělce, může od státu opět dostat až 90 tisíc korun
Berňák rozesílá informace o výši daně z nemovitostí na rok 2026
Podnikatelé budou muset u EET nahlásit i provozovny, kde přijímají neevidované tržby
JMHZ v praxi: Jak správně využít služby a vyhnout se zbytečným chybám
Dohlášení údajů zaměstnance: Videonávod radí, jak na to krok po kroku
Kdy musí důchodci podat daňové přiznání a zdanit svůj důchod?
12. 3. 2014 9:47
Prosím o radu. Měli jsem kontrolu z Fú zaměřenou na přijetí služeb z EU. Teda o kontrolu zda jsme správně provedli reverse charge a jak to sedí s informacemi z jejich systému, kdy náš zahr. dodavatel nás nahlásil formou souhrnného hlášení.
Našli spoustu rozdílů, ale na naší straně nenašli žádné pochybení. nyní nás zaúkolovaly, že máme kontaktovat dodavatele a vyjasnit si jednotlivé rozdíly sdělit jim at si podají dodatečná přiznání a souhrnní hlášení. pro mě nemyslitelné se s některými zahr. dodavateli na něčem takovém dohadovat.
Beru to tak, že z naší strany je vše v pořádku a jak to mají dodavatelé mě nezajímá. Není to náhodou věc fú a jeho komnikace se zahr. úřady at se dopídí v čem je ten rozdíl ?my na takové věci nemáme čas a vlastně nevím, jestli máme takovou povinnost. Máte někdo stejnou zkušenost ?