Re: Daňové přiznání zpětně
Děkuji. Našla jsem. Jen jsem právě našla někde info, že do konce března se podá přiznání za 2013 v termínu. Rok zpětně by pak byl rok 2012 (pokud podám do konce března), dva zpětně by byl 2011 a tři zpětně 2010. Mám v tom zmatek.
Re: Daňové přiznání zpětně
Rok 2010 - podání DP a posouzení lhůt bylo na přechodu mezi zákonem o správě dní a poplatků a platností daňového řádu.
Přechodné ustanovení sice vymezilo lhůty pro podání, ale dosud i mezi odbornou veřejností nastává spor, počátku běhu lhůty.
Finanční úřady ovšem mají "jasno" a podaná přiznání za rok 2010 sice vezmou, ale zastaví řízení.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
17. 3. 2014 12:39
Dobrý den. Poradí prosím někdo jak se počítá zpětně podané DP, 3 roky zpětně? Dle účetní je možné nyní podat 2010, 2011, 2012 a 2013 je prý aktuální pokud se stihne podat do 31.3.2014. Na FÚ ale jedna úřednice nevěděla a druhá že prý to nejde. Jak se tedy počítají 3 roky zpětně pokud by se vše podalo do posledního března? Jde mi o daňový bonus na děti, účetní vystaví přehled zdanitelných příjmů. Děkuji.