Re: výměna společníků - ztráta min.let
No já se nad tím také pozastavila a očekávala jsem nějaký ostrý bonmot pana Páji....
Re: Odvolání společníků valnou hromadou
Ale Ti původní společníci/vlastníci se rozhodli odejít, u notáře sepsali zápis a zároveň byli přítomni Ti, kteří od nich jejich podíly "koupili" ( nevím, jak se tento prodej správně nazývá) a tím pádem se stali novými společníky. Jiný doklad v ruce nemám...........
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
Kdo má status umělce, může od státu opět dostat až 90 tisíc korun
Berňák rozesílá informace o výši daně z nemovitostí na rok 2026
Podnikatelé budou muset u EET nahlásit i provozovny, kde přijímají neevidované tržby
JMHZ v praxi: Jak správně využít služby a vyhnout se zbytečným chybám
18. 3. 2014 10:15
Valná hromada s.r.o. v roce 2013 rozhodla, že odvolá původní společníky a jmenuje společníky nové. Vyměnili se tedy všichni společníci v s.r.o. Za předchozí roky byla s.r.o. ve ztátě cca 400.000. Mohu tuto ztrátu uplatnit, i když žádný z původních společníků již společnost nevlastní? Jedna daňová poradkyně říká, že ztrátu uplatnit mohu, protože s.r.o. dále funguje a podniká ve stejných činnostech a druhá, že uplatnit nemohu, protože se změnilo vedení. Zkoušela jsem to najít v zákoně, ale nejsem z toho vůbec moudrá...