Re: porizeni zaznamu
Dekuji za odpoved, take si to myslim, ale znate nektere lidi, nikdy nevite.... co kdyz nektery z rodicu me napadne, ze jsem bez dovoleni poridila zaznam jeho ditete......clovek nevi, co s muze stat. Asi bych radeji mela predchazet tomu a radeji si po poresit nejakym souhlasem rodicu......
diky
Já si nemyslím, že je to tak jednoduché. Předně - paní učitelka není soukromá osoba, takže pořizování záznamů není její záležitostí, ale záležitostí školy. Škola by měla stanovit pravidla, tj. účel, způsob pořizování, dobu uchovávání, likvidaci apod., s těmito pravidly seznámit zákonné zástupce a vyžádat si od nich souhlas. Zřejmě ho všichni nemusí dát - jak budete řešit?
Mate pravdu, je to zalezitost skoly, protoze ja jsem jen zamestnanec...... nejak to budu muset poresit...... nebo zaznam nedelat a se studenty tedy nekonzultovat...... ja jsem chtela jim ukazat nazorne, kde a v cem delaji chybu....aby si priste dali pozor ;-). No neni to jednoduche ;-).......
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
20. 3. 2014 11:06
Dobry den, mam dotaz ohledne porizeni video zaznamu pro vlastni potrebu.
Presneji: vyucuji cizi jazyk na stredni skole a rada bych si nahrala svou hodinu ve tride s tim, ze dalsi hodinu si zaznam se studenty pustim a budeme spolecne vyhodnocovat, co bylo dobre a co bylo spatne. Je tomozne? Nebo musim mit vzdy "povoleni". Jedno je jiste, tyto zaznamy jsou jen jednorazove, jeden den se nahraji a po dokonceni hodnoceni se zaky se okamzite vymazou. Nikde se nebudou zverejnovat, ani na internetu, ani na strankach skoly, na socialnich sitich....opravdu nikde. Jen v te dane tride, kde byly porizenoy.
Mohu s takto nahrat svou hodinu nebo ne?
Dekuji.