Re: Fakturace 2013,náklady ještě 2014
Myslela jsem to tak, že byste řekli, že ta faktura byla jen na část hotových oprav. Ale to byste museli letos vystavit ještě další a zákazník by s tím musel opět na pojišťovnu, což už nepřipadá asi v úvahu, když to musel doručit loni. A co účet 384?
Re: Fakturace 2013,náklady ještě 2014
Já bych ty náklady přece jen rozdělila na 2013 a 2014. Nevedete si záznamovou povinnost pro FÚ? Z toho vám krásně ty náklady 2013 vypadnou a zbytek bude logicky v roce 2014. A dala bych to na 384. Rezervu jsme kdysi taky tvořili, dělala jsem to za pomoci poradce, a bylo to strašný :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
Kdo má status umělce, může od státu opět dostat až 90 tisíc korun
Berňák rozesílá informace o výši daně z nemovitostí na rok 2026
25. 3. 2014 11:46
Prosím pomozte,jak správně zaúčtovat. Firma opravovala po povodních ve 2013 nemovitost, zákazník potřeboval fakturu, aby mohl uplatnit škodu u pojišťovny, již v roce 2013. Firma ji vystavila přesto, že oprava nebyla ukončena a v roce 2014 tam nabíhaly další náklady (zhruba 0,5 mil Kč). Co teď s tím v roce 2013? Zaúčtovat výnosy příštích období nebo udělat dohadnou položku na náklady, které naběhnou až v roce 2014? Nebo je jiné řešení? Děkuji všem za reakce.