Re: Dohoda OPP, OSVC a invalidní důchod
Mohu mít ještě jeden dotaz prosím. nevíte, zda v těchto měsících tedy 9,12 musím jako osvc platit minimální zálohy ,když jsem pracoval na dohodu? asi hloupá otázka, ale napadla mě..
Re: Dohoda OPP, OSVC a invalidní důchod
omlouvám se.. ano nemusím platit minimální, platím vyměřený, ale chtěl jsem se optat, zda musím platit tento vyměřené částky v měsících,kdy jsem byl na dohodu, přesto, že tam nejsou žádné odvody.. ještě jednou děkuji za váš čas a ochotu
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
26. 3. 2014 12:05
Dobrý den prosím o radu. Mám invalidní důchod, na vedlejší činnosti jsem OSVC vedu DE a v měsících 9,12 jsem měl dohodu o prodení práce. Mám potvrzení o příjmech z dohody, kde je částka 2500Kč, ale žádné odvody na sociální, zdravotní a dan. Dal jsem tutu částku do priznání v EPO podle par. 6 ale píše mi to chybu, že mám zadat odvody, ale když žádné nebyly? děkuji za pomoc a druhý dotaz, má se tento příjem nějak přidávat ke zdravotnímu a sociálnímu přehledu, popř. zde nějak zadat.. minulé roky jsem nic takového neměl.. děkuji za pomoc.