Re: ukončení prac.poměru po rodičovské
nemůže,
Zákaz výpovědi dané zaměstnavatelem § 53
Zakazuje se dát zaměstnanci výpověď v ochranné době, to je
v době, kdy je zaměstnankyně těhotná nebo kdy zaměstnankyně čerpá mateřskou dovolenou nebo kdy zaměstnankyně nebo zaměstnanec čerpají rodičovskou dovolenou,
leda, že by to nebylo z nadbytečnosti, ale proto, že:
§ 54 Zákaz výpovědi podle § 53 se nevztahuje na výpověď danou zaměstnanci
a) pro organizační změny uvedené v § 52 písm. a) a b); to neplatí v případě organizačních změn uvedených v § 52 písm. b), jestliže se zaměstnavatel přemísťuje v mezích místa (míst) výkonu práce, ve kterých má být práce podle pracovní smlouvy vykonávána,
b) pro organizační změny uvedené v § 52 písm. b); to neplatí v případě těhotné zaměstnankyně, zaměstnankyně, která čerpá mateřskou dovolenou, nebo zaměstnance v době, kdy čerpá rodičovskou dovolenou do doby, po kterou je žena oprávněna čerpat mateřskou dovolenou,
Re: ukončení prac.poměru po rodičovské
Naopak, i když si to nevyzvednete, bude se to brát jako doručené, tak si to raděj vyzvedněte, ať víte co tam přesně je. Aby to bylo neplatné, musíte se včas a správně bránit. Já v tom nejsem tak úplně machr na správný postup, dejte nový dotaz a nazvěte to "jak postupovat při neplatné výpovědi", snad se ozve nějaký právník. Nemůžete dělat mrtvého brouka.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
26. 3. 2014 21:02
Dobrý večer, 15.června mi končí rodičovská dovolená (do tří let věku dítěte). Zaměstnavatel však zrušil mé pracovní místo a dává mi výpověď s odstupným. Tuto výpověď mi dává k 31.3. a píše, že mám výpovědní dobu 2 měsíce, tudíž pracovní poměr mi skončí 31.5.2014.
Může to takhle udělat, když mi rodičovská dovolená končí až toho 15.června?