Re: Skladové zásoby
zjednodušeně řečeno.... vedete evidenci, vlastně jen píšete do tabulky, za kolik peněz toho na skladě máte - v ceně, za kterou jste nakoupila. V ceně, kterou máte dokladovanou, to, co jste dostala.. tam nehrňte. A do tabulky jen to, co zbylo.
Výrobky neřešit. Kdybyste tápala, napište mi a nebojte se, není to mail na ty zpoplatněné linky.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
26. 3. 2014 23:01
Dobrý den, vyrábím bižuterii. V listopadu loňského roku se z koníčka stala vedlejší činnost na ŽL a začala vést DE. Mám dotaz ke skladovým zásobám, resp. inventuře. Mám spoustu starých zásob, na většinu nemám doklady v účetnictví. Na jaké zásoby mám udělat inventuru? Pouze na materiál, na který mám doklady v účetnictví nebo vše co mám doma? Jak to bude zohledněno v účetnictví? Vyrábět budu samosřejmě i z materiálu, který není v účetnictví a budu evidovat hotové výrobky. Jsem z toho trochu zmatená... Díky všem za odpověďi