Re: Skladové zásoby
zjednodušeně řečeno.... vedete evidenci, vlastně jen píšete do tabulky, za kolik peněz toho na skladě máte - v ceně, za kterou jste nakoupila. V ceně, kterou máte dokladovanou, to, co jste dostala.. tam nehrňte. A do tabulky jen to, co zbylo.
Výrobky neřešit. Kdybyste tápala, napište mi a nebojte se, není to mail na ty zpoplatněné linky.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
Kdo má status umělce, může od státu opět dostat až 90 tisíc korun
Berňák rozesílá informace o výši daně z nemovitostí na rok 2026
26. 3. 2014 23:01
Dobrý den, vyrábím bižuterii. V listopadu loňského roku se z koníčka stala vedlejší činnost na ŽL a začala vést DE. Mám dotaz ke skladovým zásobám, resp. inventuře. Mám spoustu starých zásob, na většinu nemám doklady v účetnictví. Na jaké zásoby mám udělat inventuru? Pouze na materiál, na který mám doklady v účetnictví nebo vše co mám doma? Jak to bude zohledněno v účetnictví? Vyrábět budu samosřejmě i z materiálu, který není v účetnictví a budu evidovat hotové výrobky. Jsem z toho trochu zmatená... Díky všem za odpověďi