Re: Ukončení pracovního poměru
>Prosím, zaměstnanec chtěl ukončit pracovní poměr
>dohodou. Vedení mu nevyšlo vstříc. Před chvíli přišel
>odevzdat věci, že už nepřijde..že nastupuje 1.4.2014 na
>práci v jiné zemi a je mu úplně jedno co mu tam
>napíšeme.
>
>Já tu dnes vedení nemám a vůbec nevím co bude
>následovat a jak to ukončit...může se vedení obměkčit a napsat
>dohodou a může mu dát §...ale netuším, jaké sankce
>může mít a ja
k to správně udělat.
>
>Děkuji.
Zatím nedělejte nic, počkejte jak rozhodne vedení, jak se k tomu postaví. Nevydávejte zápočtový list, nic, ať si pán dělá co chce a vy budete postupovat podle toho, jak se vedení rozhodne. Zřejmě "áčka" a potom okamžité zrušení PP.
Re: Ukončení pracovního poměru
Děkuji... ano nenapsala jsem otazník....tak děkuji Vám za oznámení.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
27. 3. 2014 11:04
Prosím, zaměstnanec chtěl ukončit pracovní poměr dohodou. Vedení mu nevyšlo vstříc. Před chvíli přišel odevzdat věci, že už nepřijde..že nastupuje 1.4.2014 na práci v jiné zemi a je mu úplně jedno co mu tam napíšeme.
Já tu dnes vedení nemám a vůbec nevím co bude následovat a jak to ukončit...může se vedení obměkčit a napsat dohodou a může mu dát §...ale netuším, jaké sankce může mít a jak to správně udělat.
Děkuji.