Re: Jak postupovat při neplatné výpovědi
Oznámila bych zaměstnavateli ihned písemně na doručenku, že trvám na tom, aby mě dále zaměstnával, protože výpovědí porušil zákoník práce § 53 odst. 1
Zakazuje se dát zaměstnanci výpověď v ochranné době, to je
v době, kdy je zaměstnankyně těhotná nebo kdy zaměstnankyně čerpá mateřskou dovolenou nebo kdy zaměstnankyně nebo zaměstnanec čerpají rodičovskou dovolenou.
Jenom se ujistím, jedná se skutečně o RD do tří let věku dítěte? Nejste náhodou do čtyř let věku dítěte doma na neplaceném volnu?
Re: Jak postupovat při neplatné výpovědi
No, pokud nebudete mít ten papír v ruce, tak je předčasné cokoliv radit. On také mohl formulovat výpověď tak, že dnem 31.3.2014 bylo zrušeno vaše místo a dává vám výpověď s tím, že výpovědní doba začne běžet prvním dnem následujícího měsíce po vašem návratu z RD, nebo když máte RD do 15. června, tak výpovědní doba začíná běžet 1. července.
A potom by bylo vše v pořádku.
Takže vyčkejte a napište až budete znát přesný text .
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
27. 3. 2014 11:43
Dobrý večer, 15.června mi končí rodičovská dovolená (do tří let věku dítěte). Zaměstnavatel však zrušil mé pracovní místo a dává mi výpověď s odstupným. Tuto výpověď mi dává k 31.3. a píše, že mám výpovědní dobu 2 měsíce, tudíž pracovní poměr mi skončí 31.5.2014.
Jak mám prosím dál postupovat? Děkuji