Re: pojistná událost 2013 vyplacena 201
Viz. bod 1)
Věděli jste 31.12.2013, že bude pojišťovna s určitostí plnit?
vzhledem k tomu, že jsme od ní nic neměli potvrzené, tak tak plnit mohli ale taky nemuseli.. fakturu od firmy provádějící odtah jsme také něměli.. a kolega mi nic nenahlásil, že by něco čekal.. asi opoměl.. znova vím, jak by to mělo být správně účtováno, jen se ptám , jesti bude velká chyba to dát v roce 2014-- ve 2013 to nezmění výsledek.. ani nic jiného..
ano přispěvky jsem prošla, ale vzhledem k tomu, že jich je tam hodně .. k tomu mému tématu, a já nemám tolik času otvírat jeden po druhém.. zvolila jsem tuto možnost.. myslela jsem , že někdo se s tím už setkal a poradí.. děkuji z váš čas..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
Kdo má status umělce, může od státu opět dostat až 90 tisíc korun
Berňák rozesílá informace o výši daně z nemovitostí na rok 2026
8. 4. 2014 12:02
Dobrý den. Prosím o radu. Jak by jste řešili toto. Dnes nám přišlo od pojištovny, že proplatili asistenční služby firmě co nám v roce 2013 zajistovala odtah vozu. Dále nám s tím přišla faktura z roku 2013 od této firmy, včetně dobropisu vystaveného v 2014. Pojišťovna proplatila až v 2014. Danové už máme hotové.. napadlo mě to dát do 2014 poněvadž stejně to nezmění výsledek hospodaření.. Nebo radši rok 2013 dodatečné?? Děkuji za odpověd.