Re: Dodatečné DPFO - prosím o pomoc!
Aha - děkuji - to jsem netušila, myslela jsem, že když je po lhůtě pro podání, musí být dodatečné.
Super - děkuji za odkaz - všechno mi báječně funguje. Jen prosím ještě jednu radu - to, co mi už vrátili v ročním zúčtování, to přijde kam?
Re: Dodatečné DPFO - prosím o pomoc!
o to napíšete méněv řádku 84 - Úhrn sražených záloh na daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a z funkčních požitků (po slevách na dani)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
Kdo má status umělce, může od státu opět dostat až 90 tisíc korun
Berňák rozesílá informace o výši daně z nemovitostí na rok 2026
9. 4. 2014 18:10
Dobrý den!
Manžel je OSVČ a uplatňuje si výdaje paušálem. Za minulý rok si prý nemůže uplatnit slevu na syna. Prý ale můžu já ještě udělat dodatečné daňové přiznání. Vůbec tomu ale nerozumím. V práci mi dali Potvrzení, podle kterého to dělám a kde je napsáno, že už mi bylo provedeno roční zúčtování. Myslím, že všechno je v pořádku až jsem narazila na 6. oddíl a vůbec nevím, jak ho mám vyplnit! Pokyny čtu pořád dokola a stejně tomu nerozumím!
- ř. 78 - poslední známá daň jsem opsala ř. 71
- ř. 79 - opsala jsem ř. 74
- ř. 80 jsem dle pokynů spočítala ř. 79-78
dál už nevyplňuji nic?!
a na který řádek napíšu, že mi v ročním zúčtování bylo vráceno 90,-Kč?
Doufám, že jsem to vypsala dost srozumitelně.
Děkuji Vám zkušeným za pomoc!
Lucie L.