Oprava počátečního stavu BU - prosím

• (neregistrovaný)

18. 4. 2014 11:30

Dobrý den, prosím o radu:při uzavírání účtů 2013 jsem zkontrolovala KS banky proti výpisu,vše OK.Pak rozvaha,DPPO atd...
    Nyní uzavírám I.Q a zjistila jsem,že jsem pak už u té rozvahy k 31.12.2013 nezkontrolovala správnost KS BU.Táhne se mi tam chyba od PS k 1.1.2013. Mám rozdíl mezi výkazem ROZVAHA a knihou bankovních dokladů resp.stavem bankovního účtu v PC. Jak to mám opravit?Jsem bezradná

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 18. 4. 2014 12:12

v.e.n.d.y.

Re: oprava počátečního stavu BU - prosím
      Jestli Vám dobře rozumím, tak účetnictví na 221, rozvaha a vše ostatní je v pořádku a souhlasí, jen v nějakém Vašem softwaru je někde chyba a stav bankovního konta neodpovídá skutečnosti? To se totiž stane, když účtujete jen v účetnictví a bez vazby na bankovní konto. Pokud tomu tak je, obratte se na autora softwaru s žádostí o radu, tady Vám asi nikdo nepomůže

• 18. 4. 2014 12:16

. (neregistrovaný)

Lze ve Vašem účetním SW zadat položku v bance bez zaúčtování?

• 18. 4. 2014 13:23

RL (neregistrovaný)

A nebo lze v SW ručně opravit počáteční stav na BU?

• 22. 4. 2014 12:25

Jitule47 (neregistrovaný)

Mám jiná čísla ve výkaze ROZVAHA k 31.12.2013, protože se mi tam načetl špatný počáteční stav k 1.1.2013.
      Mám prostě rozdíl mezi knihou bankovních dokladů za rok 2013 (to souhlasí s bankovním účtem) a účtem banka v ROZVAZE. Jsme příspěvková organizace... Co s tím prosím

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).