Re: oprava počátečního stavu BU - prosím
Jestli Vám dobře rozumím, tak účetnictví na 221, rozvaha a vše ostatní je v pořádku a souhlasí, jen v nějakém Vašem softwaru je někde chyba a stav bankovního konta neodpovídá skutečnosti? To se totiž stane, když účtujete jen v účetnictví a bez vazby na bankovní konto. Pokud tomu tak je, obratte se na autora softwaru s žádostí o radu, tady Vám asi nikdo nepomůže
A nebo lze v SW ručně opravit počáteční stav na BU?
Mám jiná čísla ve výkaze ROZVAHA k 31.12.2013, protože se mi tam načetl špatný počáteční stav k 1.1.2013.
Mám prostě rozdíl mezi knihou bankovních dokladů za rok 2013 (to souhlasí s bankovním účtem) a účtem banka v ROZVAZE. Jsme příspěvková organizace... Co s tím prosím
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
18. 4. 2014 11:30
Dobrý den, prosím o radu:při uzavírání účtů 2013 jsem zkontrolovala KS banky proti výpisu,vše OK.Pak rozvaha,DPPO atd...
Nyní uzavírám I.Q a zjistila jsem,že jsem pak už u té rozvahy k 31.12.2013 nezkontrolovala správnost KS BU.Táhne se mi tam chyba od PS k 1.1.2013. Mám rozdíl mezi výkazem ROZVAHA a knihou bankovních dokladů resp.stavem bankovního účtu v PC. Jak to mám opravit?Jsem bezradná