Re: DPH podané datovou schránkou
Nedaří se mi připojit ten správný soubor s el.podpisem, vyčetla jsem, že musí mít příponu pfx nebo p12, mám takové soubory. Zkoušela jsem je postupně všechny, ale chyba bude asi ve mě. Chce to ještě heslo (myslím si, že ho vím) no a potom se to propadlo kamsi a zase to píše nějaké pokyny v angličtině. Tak jsem se na to vyprdla a poslala to tou datovou schránkou. Taky je možné, že to chce novou verzi Jawy ale do toho se nebudu pouštět. jednou jsem to udělala a potom mi zase nešlo odesílání hlášení do VZP. Musel mi to tady jeden chytrý obnovovat do staré verze. Prohovořím to s ním a snad příští Q. Děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
19. 4. 2014 9:52
Poslední DP za 2013 jsem zkoušela podat přes EPO s el.podpisem. Povedlo se mi to a tak jsem celkem bez obav chtěla poslat i DP za I.Q. To se bohužel nedaří a tak ho pošlu přes datovou schránku. Není snad nějaký problém, že je to jednou přes EPO a jednou před datovku? Stačí, když si vytisknu dodejku jako doklad ?
Děkuji