Re: Faktura ze Slovenska
kurz, který budete používat, si musíte určit vy ve vnitřní směrnici
nemusí jít jen o ten jeden případ za kalendářní rok, takže záleží na vás, zda denní nebo pevný za nějaké období
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
22. 4. 2014 9:33
Prosím o radu, prvně mám fakturu ze Slovenska od plátce. Jsem také plátce DPH - čtvrtletní a vedu daňovou evidenci, mám pouze korunový účet. Nejdřív jsem obdržela zálohovou fakturu na zboží, den vystavení je 14.3., zaplacena 17.3. Dne 4.4. jsem obdržela fakturu, kde je vyčíslena i doprava za zboží s datem vystavení 20.3. to je i DUZP, tu jsem zaplatila dne 7.4. Nevím z jaké částky mám provést samovyměření DPH, z částky, kterou mi přepočítala má banka nebo se to přepočítává kurzem ČNB příp. ke kterému dni? Přiznávám daň v 1. čtvrtletí, když jsem fakturu obdržela až v dubnu?