Re: náhradní volno
Nejdřív snad musí nadpracovat hodiny a pak teprve pak čerpat náhradní volno. Nepochopím, jak můžete někomu napsat směnu, když nemá hodiny nadpracované. Měli jste na zbývajících 5 dnů sepsat neplacené volno.
Jediné řešení, které mě napadá, napsat na 5 dnů, kdy v dubnu pracovala, neplacené volno. Není to správný postup, ale jak jinak z tohoto maléru chcete ven. A to doufám, že vám tento postup umožní docházkový systém.
Re: náhradní volno
mě je taky jasné, že náhradní volno musím mít nadpracováno, ale nadřízení žijou v jiném světě. Docházku si píšeme ručně, takže problém nebude. Děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
28. 4. 2014 13:05
Dobrý den,
moc vás prosím o radu jak ven z téhle šlamastiky:
pracovnice končí PP 30.4.2014, v březnu si chtěla vybrat 10 dnů dovolené, upozornila jsem vedoucího, že vzhledem ke konci PP může vybrat jen 5 dnů. Tak vybrala tedy jen 5 dnů dovolené a na zbytek že si vezme náhradní volno, které nahradí v dubnu. Takže hodiny dostala zaplacené. Je konec dubna a vím, že ty hodiny nestihla nahradit. Chybí ji
37 hodin.
A já teď musím vyřešit , co s tím. Napadá vás nějaké rozumné řešení, prosím?
Děkuji