Re: náhradní volno
Nejdřív snad musí nadpracovat hodiny a pak teprve pak čerpat náhradní volno. Nepochopím, jak můžete někomu napsat směnu, když nemá hodiny nadpracované. Měli jste na zbývajících 5 dnů sepsat neplacené volno.
Jediné řešení, které mě napadá, napsat na 5 dnů, kdy v dubnu pracovala, neplacené volno. Není to správný postup, ale jak jinak z tohoto maléru chcete ven. A to doufám, že vám tento postup umožní docházkový systém.
Re: náhradní volno
mě je taky jasné, že náhradní volno musím mít nadpracováno, ale nadřízení žijou v jiném světě. Docházku si píšeme ručně, takže problém nebude. Děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
28. 4. 2014 13:05
Dobrý den,
moc vás prosím o radu jak ven z téhle šlamastiky:
pracovnice končí PP 30.4.2014, v březnu si chtěla vybrat 10 dnů dovolené, upozornila jsem vedoucího, že vzhledem ke konci PP může vybrat jen 5 dnů. Tak vybrala tedy jen 5 dnů dovolené a na zbytek že si vezme náhradní volno, které nahradí v dubnu. Takže hodiny dostala zaplacené. Je konec dubna a vím, že ty hodiny nestihla nahradit. Chybí ji
37 hodin.
A já teď musím vyřešit , co s tím. Napadá vás nějaké rozumné řešení, prosím?
Děkuji