Re: Jak ovlivní důchod
A jste si tím tak jistí? Výše důchodu také přece záleží na odpracované době vykázané v ELDP. Pokud by zaměstnavatel vykazoval jen 3 dny v týdnu, bude doba kratší. Průměr pro důchod bude vyšší, ale není to asi přímá úměra.
Re: Jak ovlivní důchod
no to je presne to co jsem chtela restit, protoze mi to nekdo natukl, ze to tak můze byt a tudiz vyhodnejsi prcovat na mensi uvazek. a pokud nebudu mit odpracovane vsechny roky co je treba, tak se pry pocita z prumerneho platu,ktery by byl pro me vyhodnejsi...,ale take nevim, zkusim zavolat na socialku, treba budou ochotni... diky a hezky vecer
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
30. 4. 2014 12:46
Dobrý den,
prosím, poradíte mi zda bude rozdíl, případně co je výhodnější. Pokud budu zaměstnana kazdý den an 5 h denně nebo stejna mzda, ale třeba jen 3 dny v týdnu na 8h denně ?