Re: Pořadí exekucí ????
no co s tím - z 1/3 budete nadále srážet na 1.nepřednostní a ze 2.třetiny a zabavitelného zbytku budete srážet výživné (vzhledem k tomu, že výživné má ve 2.třetině přednost). Kdyby něco ze 2.třetiny zbylo, pošlete zbytek magistrátu, jinak jim napište napište, že jsou v pořadí
Velice oběma děkuji za odpověď. Jdu to spočítat, myslím že každý dostane tak 50,- hahahaha
Omlouvám se, pokud to vyznělo jako výsměch matce "nevyživovaných" dětí. Je to spíš smích šibeniční neboť už mi exekucí fakt hrabe. Denně nějaká nová a nová v datovce. Není vyjímkou zaměstnanec se 14 exekucemi. A co mi hlavně vadí je skutečnost, že nejvíce profitují jen a jen exekutoři. Když totiž sečtu u jednoho zam. se 14 exekucemi, že dlužil cca 900 tis a po exekucích s příslušenstvím je to 1,9 mil, tak je mi z toho všelijak. Nebýt nenažraných exekuorů možná by pak zbylo víc na matky.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
12. 5. 2014 11:03
Zaměstnanec - má 8 exekucí (nepřednostních) uspokojována dle pořadí je jedna.
Nyní :
5.5. - doručená přednostní z magistrátu (zatím nenabyla právní moc)
12.5. - doručeno usnesení soudu (přednostní výživné)
Co s tím ????? Moc prosím o radu. Předem děkuji