Re: nárok na dovolenou
přesně tak, tak že otázka pro tazatel zní
kolik bylo v roce 2013 odpracováno dnů
kolik bylo v roce 2014 odpracováno dnů
jaký je celoroční nárok dovolené (20,25 a pod.)
ale ale ale... tazatelka nepsala nic o dodatkové dovolené ani o nemoci, tak proč bych jí neodpověděla... jediné, čeho jsem si špatně všimla byl nastup - brala jsem od 1.11., ale jinak nevidím nic špatného natom, že jsem odpověděla... ale je mi jasné, že si zde někdo "honí" svoje ego a to potom nemá cenu diskutovat, asi se Vám pak lépe spí, když máte "načechrané" peří
Ale tady přece nikdo nemluví o dodatkové dovolené. Ve firmách bývá celoroční nárok 20 nebo 25 dní (což není dodatková dovolená). Takže celoroční nárok je potřeba vědět, aby bylo možné odpovědět. Pokud jste si myslela, že nástup byl od 1.11., tak jak můžete odpovídat, že nárok je 1,5 dne. A vědět počet odpracovaných směn je také důležité, bez toho nelze odpovědět.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
18. 5. 2014 18:51
chtěla bych se zeptat nastoupila jsem do prace 6.11.2013 - 31.3.2014 za 11 a 12/13 nárok na dovolenou jen 1,5 dne je to tak dobře? a 1-3/14 nárok 4,5 dne čerpáno 3 dny a kde 1,5 jsem nikde na pásce jako proplacené nenašla. Tak si myslím že se někde stala chyba!