Re: Virtuální kanc. Pha 1-zkušenosti-pro
Zmeny jsou povoleny , ale v poslední době si fu ověřují proc sídlo firmy je v Praze jestli se jednatel zdržuje v Praze.
Jde převod i Ossz tu si v Praze vyberete nebo si zvolíte plátcovskou pokladnu a veškeré odvody na sp VZP a Dan za zaměstnance můžete nechat na Moravě.
Je to na vasem uvážení tak 4 roky nazpět bylo vse bez problemu
Aby vás pak finančák nedelegoval zpět, to byste měli jen náklady navíc a byly pod palcem původního FÚ
Daňový řád § 18
Když novému správci na Praze 1 dokážete že je změna sídla oprávněná (jak jsem uvedla jednatel se zdržuje v Praze+ obchodní schůzky Praha atd.) snad problém nebude.
OSSZ si můžete nechat původní, u jedné firmy to přesně tak účtuji
sídlo v Praze a sociálka + ZP v městě na Moravě
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
30. 5. 2014 8:21
Firma s.r.o. je z Moravy, máme v jednom městě provozovnu i kancelář jednatele a účetní. Chceme si přenést sídlo do Prahy 1.
Máte zkušenosti, že jsou tyto změny povolovány (i když jinde provozovna, tak jako u nás)?
Dále mě zajímá příslušenost ČSSZ. Na jejich stránkách jsem se dočetla, že místní příslušnost se řídí místem mzdové účtárny, pokud není shodná
se sídlem společnosti. Máte i s tímto někdo zkušenost, aby se místní příslušnost OSSZ nepřenášela do Prahy?
Děkuju za názory a zkušenosti.