Re: Pravděpodobný výdělek???
jestli to dobře chápu, tak mu měla začít běžet výpovědní doba od 1.7.2013 a o tu se mu PP prodlouží, tak že by měl pracovat celý květen (od 5.5.) a červen, to by mohl do konce PP odpracovat v rozhodném období 2Q 2014 alespoň 21 dnů a průměr by se počítal z rohodného období
Re: Pravděpodobný výdělek???
Ano, zaměstnanec pracuje ještě v květnu od 5.5. Jestli vám dobře rozumím, tak od 5.5. by se mu měl připočítat počet dní výpovědní doby tj. 62 dní (7+8/2013). Skončí v červenci - tím vznikne rozhodné období 2Q a z odpracované doby za 2Q se vypočítá průměr. Moc děkuji za ochotu, trpělivost, nakopnutí i odpověď
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
4. 6. 2014 17:39
Zaměstnanec dostal výpověď pro nadbytečnost - v pracovním poměru je od 1.4.2002.
Šest dní před začátkem výpovědní lhůty (tj. 1.7.2013) onemocněl tj. 25.6.2013. Nemocenskou ukončil 4.5.2014.
Od té doby mu začala běžet výpovědní lhůta.
Rozhodným obdobím pro výpočet odstupného je předcházející čtvrtletí. Zaměstnanec však neopracoval, tudíž není z čeho vypočítat průměrný výdělek.
Prosím poraďte mi jak mám přesně postupovat a vypočítat průměr pro odstupné. Ještě jsem takový případ neměla a nerada bych udělala chybu. Domnívám se, že bych měla vypočítávat pravděpodobný výdělek. Je to správně??
Zaměstnanec má ve smlouvě hodinovou mzdu, dostával náhrady za soboty, neděle, noční práci a svátky. Ve firmě pracují další dva zaměstnanci, kteří mají stejnou pracovní náplň i mzdu.