Re: POHODA - jak ulozim adresu z dokladu
1. Ano, najedente na fa, nebo na doklad, najedete na firmu (odběratel) tlačítekm F5 vyvoláte adresář, pokud adresu ještě nemáte - vypníte adresu, uložíte a dáte přenést adresu do dokladu.
2. Ano, najedete třeba na Reklamace - Kliknete myší na - Záznam - Přenos - vyberete tu fa (nebo doklad) a zase - přenést do dokladu.
Diky za tip, pomohlo. Jen krok 1 je zbytecne slozity, protoze treba i firem to naboucham rovnou a vlozi se to samo, bez zbytecneho prepinani.
2) tady je skoda, ze se neda jednim klikem ulozit adresa do adresa, protoze kdyz pak chci z reklamace udelat udalost - treba odeslani reklamace, tak pokud adresa neni v adresari, musim ji tam stejne nakonec vepsat rucne :-)
P.
>>Ahoj,
>>delsi dobu jsem to nepotreboval, ale chtel bych si
>>vest lepe evidenci zakazniku a ukladat si do adresare
>>KAZDOU adresu.
>>
>>1) da se to nastavit, aby se ukladaly nejen firmy,
>>ale
>>i fyzicke osoby primo pri zadavani dokladu?
>>
>>2) mam uz vypsanou fakturu a chci treba zapsat
>>reklamaci, ale adresa neni v adresari. Existuje
>>zpusob, jak
>>jednoduse najit original fakturu a misto prepisovani,
>>nejakym stiskem tu adresu vlozi do adresare?
>>
>>Hledal jsem na webu pohody, ale nenasel jsem nic
>>takoveho.
>>
>>Diky,
>>P.
>
>1. Ano, najedente na fa, nebo na doklad, najedete na
>firmu (odběratel) tlačítekm F5 vyvoláte adresář, pokud
>adresu ještě nemáte - vypníte adresu, uložíte a dáte
>přenést adresu do dokladu.
>
>2. Ano, najedete třeba na Reklamace - Kliknete myší na
>- Záznam - Přenos - vyberete tu fa (nebo doklad) a
>zase - přenést do dokladu.
Ano, právě proto zde je Adresář, kde vyplníte adresu jen jednou a pak ji lze použít v jakékoliv agendě F5 a je to. Nevím, co je na tom složitého. Složiité je adresu stále znovu vypisovat.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
5. 6. 2014 12:53
Ahoj,
delsi dobu jsem to nepotreboval, ale chtel bych si vest lepe evidenci zakazniku a ukladat si do adresare KAZDOU adresu.
1) da se to nastavit, aby se ukladaly nejen firmy, ale i fyzicke osoby primo pri zadavani dokladu?
2) mam uz vypsanou fakturu a chci treba zapsat reklamaci, ale adresa neni v adresari. Existuje zpusob, jak jednoduse najit original fakturu a misto prepisovani, nejakym stiskem tu adresu vlozi do adresare?
Hledal jsem na webu pohody, ale nenasel jsem nic takoveho.
Diky,
P.