Re: Exekuce - pořadí
budete srážet z 1/3 tu nepřednostní, kterou srážíte a ze 2.třetiny a zabavitelného zbytku tu přednostní.
Z 1.třetiny se sráží podle pořadí, takže po doplacení 1,nepřednostní z ní budete strhávat 2.nepřednostní, teprve až potom případně tu přednostní (pokud do té doby nebude splacena už ze 2.třetiny)
Re: Exekuce - pořadí
Dámy, já Vám velice děkuji za rychlé odpovědi.
Krásný den
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
9. 6. 2014 10:41
Dobrý den,
prosím Vás znalejší o radu...zam-ci přišly od začátku roku dvě nepřednostní exekuce...první v pořadí srážíme, druhému exekutorovi jsme oznámili, že "je v pořadí"...nyní přišla další, z VZP, tudíž přednostní...a já si, poněvadž je pro mě tolik exekucí u jednoho zam-ce pole neorané (zatím jsem měla štěstí na jednu exekuci u jednoho zam-ce) nejsem jistá správným postupem...přednostní exekuci budu srážet a tu druhou, kterou srážím doposud "odsunu" nebo budu srážet přednostní z 1/3 a nepřednostní také z 1/3?
Všem děkuji za Vaše rady a za Váš čas.