Re: Exekuce - pořadí
budete srážet z 1/3 tu nepřednostní, kterou srážíte a ze 2.třetiny a zabavitelného zbytku tu přednostní.
Z 1.třetiny se sráží podle pořadí, takže po doplacení 1,nepřednostní z ní budete strhávat 2.nepřednostní, teprve až potom případně tu přednostní (pokud do té doby nebude splacena už ze 2.třetiny)
Re: Exekuce - pořadí
Dámy, já Vám velice děkuji za rychlé odpovědi.
Krásný den
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
9. 6. 2014 10:41
Dobrý den,
prosím Vás znalejší o radu...zam-ci přišly od začátku roku dvě nepřednostní exekuce...první v pořadí srážíme, druhému exekutorovi jsme oznámili, že "je v pořadí"...nyní přišla další, z VZP, tudíž přednostní...a já si, poněvadž je pro mě tolik exekucí u jednoho zam-ce pole neorané (zatím jsem měla štěstí na jednu exekuci u jednoho zam-ce) nejsem jistá správným postupem...přednostní exekuci budu srážet a tu druhou, kterou srážím doposud "odsunu" nebo budu srážet přednostní z 1/3 a nepřednostní také z 1/3?
Všem děkuji za Vaše rady a za Váš čas.