Exekuce na mzdu - přednostní, PAMICA

• (neregistrovaný)

9. 6. 2014 11:32

Dobrý den. Prosím o pomoc s výpočtem srážek. Mzdy dělám v PAMICE, ale asi zadávám něco špatně:
    Zaměstnanec má 3 exekuce:
    1. výživné na první dítě od 3/2013, srážka určená pevnou částkou 2106,- Kč (rozhodnutím soudu nemám odečítat nezabavitelnou částku)
    2. výživné na druhé dítě od 1/2014, výživné je měsíčně 4.500, srážka není stanovena pevnou částkou. K tomu v květnu přišlo, že ještě dluží 18.000,- z předchozího období (rozhodnutím soudu nemám odečítat nezabavitelnou částku)
    3. Nyní přišla další exekuce - dluh na zdravotním pojištění celkem 12.292 Kč (tady nezabavitelnou částku musím odečítat, počítám 4 vyž. osoby).

Zaměstnanec je ženatý, má vyživovací povinnost ke své současné manželce, dál platí výživné na svou bývalou manželku a výživné na dvě děti (ty, kterým je výživné posíláno exekučně viz výše).
    Čistá mzda je 15166,- Kč.

Když si to takto, i v tom pořadí zadám do PAMICY, vychází mi srážka na první dítě 2106,- Kč (to je jasné), srážka na druhé dítě 4.500,-, a na dlužné výživné a na dluh u ZP už mi to nic nespočte "ať dělám, co dělám".

Je to tak dobře? Nezdá se mi to. Prosím, prosím.... Můžete mi pomoci s výpočtem?
    Jak mám počítat třetity, když nesmím odečíst nezabavitelnou částku? Znamená to, že CELÁ čistá mzda je zabavitelná?
    A jak následně zase počítat srážku na exekuci na zdr. pojištění?
    Nejradši bych zavolala exekutorovi, ať mi pomůže, ale nevím, zda to je v jejich náplni práce.

Děkuji předem za ochotu a pomoc

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).