Práce přesčas, so+ne + svátek

• (neregistrovaný)

12. 6. 2014 10:42

Dobrý den,

prosím můžete mi potvrdit, že jsem postupovala správně? Pán se tady na mě rozkřikl, že jej soustavně okrádám o peníze.
    Dělník pracuje normálně po - pá 7,5 h denně, Tento měsíc pracoval i o víkendu a ve svátek.
    Zaplatila jsem mu příplatek za práci ve svátek 100 % - ty hodiny, které ve svátek všechny pracoval, příplatek 10% za hodiny práce v so+ne. Pak v měsíci čerpal nějaké náhradní volno, ale nevyčerpal je celé, hodiny, které nevyčerpal jsem mu proplatila jako přesčas takto - od hodin, které pracoval v so + ne jsem odečetla vybrané hodiny a to, co zbylo jsem zaplatila příplatkem 50 % - přesčas za so a ne, pak tam měl ještě další přesčasové hodiny - ty jsem zaplatila jako přesčas 25%. Ve svátek - pátek pracoval 10 h, normální dobu má 7,5 h, tak jsem mu uznala do přesčasu 2,5 h s příplatkem za přesčas 25%.
    Pan tady na mě ječel, že si to náhradní volno čerpal z těch hodin s přesčasovým příplatkem 25% a né z těch s příplatkem 50% a za tu práci ve svátek v pátek chce zaplatit nejen těch 100%, co jsem mu dala, ale ještě chce 50% jako přesčasový příplatek.
    Já jsem znejistěla, jestli to mám dobře.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).