Re: Prev. prohlídky - kdo za ně odpovídá
Odpovídá za to ten, kdo má na starosti preventivní prohlídky. Ve většině firem to má na starosti bezpečnostní technik. Zřejmě jste menší firma, které si tímto problémem vůbec nezatěžuje hlavu a asi není nikdo tímto úkolem pověřený. V tom případě zodpovědnost je na firmě. Na malér je zaděláno.
Re: Prev. prohlídky - kdo za ně odpovídá
Děkuji. Jsme malá firma - 10 zaměstnanců. Rozumím tedy dobře tomu, že já, coby účetní, pokud nebudu pověřena se o prev. prohl. starat, nenesu zodpovědnost.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
17. 6. 2014 8:54
Prosím o radu - nastoupila jsem do malé firmy jako účetní. Firma nemá sml. s lékařem ani neposílá zam-ce na prev. prolídky. Když jsem upozornila majitelku, že je toto nutné dělat, nevlídně mi odpověděla, že to nikdy nedělali, a že zam-ci mají zdrav. průkazy a tím je vše vyřešeno. Kdo v případě kontroly odpovídá za to, že firma zam-ce na prev. prohlídky neposílá?
Děkuji.