Re: Insolvence-dvě zaměstnání v jeden mě
Já teprve budu insolvenčního správce informovat o PP, protože paní nastoupila 12.6. včera 18.6 skončila. Jsem zvyklá při skončení PP insolvenčního správce informovat i prováděných či neprováděných srážkách. Ale takový případ mám poprvé, tak nevím co psát. Tedy nyní uvedu začátek a konec PP a pak se správcem spojím, jak situaci řešit. Děkuji.
Re: Insolvence-dvě zaměstnání v jeden mě
Dobrý den.
Postupuje se stejně jako v případě srážek ze mzdy pro výkon rozhodnutí číi exekuci. Vaše mzdová účetní provádí každý měsíc ze mzdy zaměstnance srážky dle zákoných postupů a zasílá prostředky insovlenčnímu správci. Toť v kostce vše.
S pozdravem JUDr. Davdi Vozák, Abivia s. r. o.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
19. 6. 2014 9:13
Prosím, jak postupujete v případě, když k vám nastoupí zaměstnanec s insolvencí z jiného zaměstnání? Jak se vypočítávají srážky, kdo odečítá odečitatelné částky? Děkuji.