Re: Nedoplatky SOC, VZP, FU zadost o odk
Jako první bych to řešila pomocí posunutí termínu placení pomocí plné moci pro zpracování daňového přiznání dané daňovému poradci (posunutí termínu placení do 1.7.2014). Ten pak může požádat ještě o další prodloužení termínu pro podání DP.
Ale na to je, pokud nemáte daňového poradce, již pozdě.
Takže jak již bylo řečeno, zajít na každý úřad osobně a domluvit se na splátkovém kalendáři.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
23. 6. 2014 8:40
Dobry den, mam restauraci, kde nevarim. Posledni roky to jde s trzbou dolu, ale loni jsem od pivovaru dostal vetsi penize za odber, z kterych jsem pochopitelne odvedl DPH a poplatil dluhy. Pri vyuctovani za 2013 jsem zjistil, ze doplatky na socialnim, zdravotnim a financaku na dani FO delaji dohromady takovou sumu, ze to budu splacet cely rok. Neco uz jsem zaplatil, rekneme 25% kazdemu uradu. Jak bych mel postupovat? Napsat dopis s zadosti o splatkovy kalendar? Dekuji za kazdou vasi radu.