Re: rozdávání stravenek
stravenky se dávají vždy dopředu tedy na jídlo - né za jídlo, aby byly daňově uznatelné,
mzdy zasíláte na účet ??!!! a co směnový mistři ??!!! nebo někdo kdo je s těma lidma v kontaktu ??!!! já vždy dávám stravenky oproti podpisu /mám na to formulář/ jak Vy dokážete na FU komu jste ty stravenky poslala /dala/ a že ten dotyčný je opravdu převzal - protože zasílat tohle doporučeně by vyšlo draho.
Já je dávám mistrům a oni mi pak donesou podepsané protokoly o převzetí stravenek
Re: rozdávání stravenek
to musíte ale posílat jako ceninu, nestačí jenom doporučeně. S doporučeným dopisem nemáte jistotu, že stravenky opravdu dorazí (vlastní zkušenost - 2x jsem posílala doporučeně a pokaždé dorazila pouze obálka s bílým listem papíru).
Já bych poslala dopředu třeba 100 stravenek/osobu, ze mzdy strhávala postupně (podle nároku), ale nevím,jestli je to správně.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
26. 6. 2014 9:32
Jak to máte vymyšlené ? Máme 400 zaměstnanců, kterým distribuujeme stravenky, je to asi na 150 adresách ...rozesíláme to poštou , ale nemáte lepší řešení ? Na nic lepšího nemůžeme přijít ....dávat stravenky na více měsíců na jednou se nám nechce ...a nic dalšího nenapadá.