Re: Potvrzení
>Dobrý den,
>prosím o radu zkušenějších. Máme ve firmě dva
>brigádníky na DPP oba na ÚP. K nám nastoupili začátkem měsíce a v
>pondělí končí a chtějí po mě nějaké potvrzení o výdelku
>pro úp. Nevíte o co přesně se jedná? Nebo je na to
>nějaký speciální formulář popř. kde ho najít.
>
>Děkuji
No právě bych taky řekla výplatní pásku, ale údajně že do konce měsíce tam musí donést nějaké potvrzení. A výplaty děláme až k 10-tému.
U nás (okr. Kroměříž) dávají z ÚP automaticky potvrzení k vyplnění. Dohodář mi ho přinese a musí ho odevzdat zpět na ÚP do konce následujícího měsíce po měsíci, kdy byla činnost vykonávána.
Na internetu jsem odkaz nenašla, ale mám tady kopii a můžu vám ji zaslat na email, jestli máte zájem. Snad to bude ono, co potřebujete.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
27. 6. 2014 12:54
Dobrý den,
prosím o radu zkušenějších. Máme ve firmě dva brigádníky na DPP oba na ÚP nastoupili začátkem měsíce a v pondělí končí a chtějí po mě nějaké potvrzení o výdelku pro úp. Nevíte o co přesně se jedná? Nebo je na to nějaký speciální formulář popř. kde ho najít.
Děkuji