Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
8. 7. 2014 8:56
Dobrý den,
Dostal jsem výpověď z PP podle § 52 písm. C) (nadbytečnost). U zaměstnavatele jsem pracoval méně než 1 rok, tak byl nárok na 1měsíční odstupné. Stav se potom změnil na dohodu o ukončení PP s tím, že PP byl ukončen o 2 měsíce dříve. V dohodě stálo: “protože dohoda je uzavírána y důvodu zrušení pracovního místa zaměstnance v důsledku organizační změny, zavazuje se zaměstnavatel zaměstnanci zaplatit zvýšené odstupné ve výši trojnásobku průměrného měsíčního výdělku dle § 52 písm. C)”.
Kromě daně odvedl zaměstnavatel z celého 3měs odstupného také zdravotní i sociální pojistné. Bohužel jsem na internetu našel na toto téma různé odpovědi od znalých lidí:
a) odstupné je vyšší, než dle ZP, a proto se odvádí pojistné i daň ze všech tří
b) z odstupného vyššího než je dle ZP je třeba odvést pojistné i daň z toho, co převyšuje ZP.
c) pojistné se z odstupného neodvádí, a to ani z plnění nad rámec daný ZP. V ZP jsou uvedeny pouze minimální výše odstupného pro jednotlivé případy. Odvádí se pouze daň.
Proto bych chtěl poprosit o poradu, jak to s odvodem pojistného u odstupného je.
Děkuji předem za pomoc.