Re: zaměstnavatel a dotazník
no, tak třeba mám popsat situaci, kdy některý z kolegů nedělal svou práci jak má (respek. se ji snažil přesunout na mě), jestli jsem o tom řekl nadřízeným a jak celá situace dopadla nebo mám popsat situaci, kdy jsem musel jednat s problémou osobou a co jsem mu řekl..................
Já osobně si myslím, že vůbec nezáleží na tom, co je "správně". Podstatné je, kdo to vymyslel, jak moc tato osoba rozhoduje o vaší budoucnosti a jak silná je vaše pozice ve firmě.
Ale to je celkem standartní postup, zaměstnavatel potřebuje vědět, jak budete reagovat i v krizových situacích. On vám přece tím neříká, že máte na někoho donášet nebo přímo bonzovat. Chce jen vědět, jak se v určité situaci zachováte. Nechce po vás žádná citlivá data, osobní data, jen to, jak byste různé situace řešila.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
8. 7. 2014 10:24
Dobrý den,
zaměstnavatel po nás požaduje vyplnění dotazníku s cílem zjistit informace o našich motivacích, možnostech komunikace a zvládání pracovní zátěže. Většina otázek na mě působí jako "bonzování " na kolegy.
Musím vyplnit takový dotazník? Některé otázky mi přijdou doslova hloupé. Ještě se v dotazníku píše, že výstupy budou následně konfrontovány při společné konzultaci s mým nadřízením. Což teda nemám vůbec zájem...
Je nějaká hranice, které informace může požadovat?
Za názory předem velice děkuji.