Re: Nárok na dovolenou
Paní Jasná, já Vám moc děkuji, všechny Vaše odpovědi mi moc pomáhají. Já si to myslím taky že 2/12, ale zaměstnanec trvá na 5 dnech dle toho §216, odst.3, že je to jako by pracoval 5 dní, jen jinak rozvrženo. Ale ten úvazek 0,2? Tak proto jsem znejistila. Moc dík a hezký den.kikadika
Re: Nárok na dovolenou
dejte mu přečíst toto, jenom odstavec je staršího data, to nic ale nemění na významu:
http://www.mzdovapraxe.cz/archiv/dokument/doc-d8367v11027-narok-na-dovolenou/?search_query=%24source%3D3+%24issue%3D3I95
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
8. 7. 2014 10:34
Dobrý den, prosím o názor. Zaměstnanec trvale zaměstnán na úvazek 0,2, tj. pracuje pravidelně 1 den v týdnu, tj. odpracuje za rok 52 dní. V organizaci 25 dní dovolené. Jaký má nárok na dovolenou? Podle § 214 za odpracované dni (tj. za každých 21 dní 1/12) nebo 5 dní dle §216, odst. 3 - jako by pracoval 5 dní v týdnu. Děkuji za Váš názor.kikadika