Re: čerpání dovolené
ano,pro účely dovolené se mateřská dovolená považuje za odpracovanou dobu. Takže vám vznikl nárok na roční výměru dovolené, která, protože jste nečerpala dovolenou bezprostředně po mateřské, se bude krátit o 1/12 za prvních 100 zameškaných pracovních dní (rodičovská dovolená a nemoc) a další 1/12 za každých dalších zameškaných 21 dní.
Re: čerpání dovolené
No má účetní mi napsala,že nárok na dovolenou ani její proplacení nevznikl a víc mi k tomu nemá co říct
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
15. 7. 2014 10:33
Dobrý den,mám dotaz,byla jsem celé těhotenství na nemocenské,začala jsem v září 2012,v tomto roce jsem již měla vyčerpanou dovolenou,dále jsem pokračovala v r.2013 nemocenskou a cca v polovině února jsem šla na MD,měla jsem za r.2013 na nějakou dovolenou?děkuji