Re: Prosím o pomoc-nemám LV na prokázání
Dobrý den, to mám i číslo st.parcely,ale nemám LV již v tom roce 2010 do dnes,pán mi v pondělí přinese výpis z katastru,ale když se mi kontrola zeptá kde mám LV k prokázání pro rok 2010 až 2013 tak nemám nic, jenom ten co bude vystavený 21.6.2014 a ten je mi asi k ničemu ,když už jsem odpočet za roky 2010-2013 provedla a za rok 2014 by mi ho měl předložit do 15.2.2015.Ach jo ,jak z toho ven.
Poslat pána do ...no jak se to ..jo Kat.úřad at mu vystaví
doklad že LV vystavený k 21.6.2014 je stále stejně platný
jako v r.2010 nebo ať vystaví jakýsi duplikát k 1,.1.2010
Pane Vladimíre, já to asi napsala dost zmateně,já byla ráda ,že pán k tomu přistupuje kladně a snaží se mi pomoc,je to hlavně moje chyba .Ani nevíte jak jste mi pomohl ohledně toho tzn.duplikátu,já měla před očima jenom vidinu úřednice ,která mi říká,že nemám LV a tudíž jsem neměla udělat ten odečet a tudíž do vše doměří. Už jsem nějak z toho všeho dost zmatená a bohužel hned vystrašená.Ještě jednou děkuji a přeji příjemný večer.
Stavba
>>Dobrý den, to mám i číslo st.parcely,ale nemám LV
>>již
>>v tom roce 2010 do dnes,pán mi v pondělí přinese
>>výpis
>>z katastru,ale když se mi kontrola zeptá kde mám LV k
>>prokázání pro rok 2010 až 2013 tak nemám nic, jenom
>>ten co bude vystavený 21.6.2014 a ten je mi asi k
>>ničemu
>>,když už jsem odpočet za roky 2010-2013 provedla a za
>>rok 2014 by mi ho měl předložit do 15.2.2015.Ach jo
>>,jak z toho ven.
>*******************************************
>Poslat pána do ...no jak se to ..jo Kat.úřad at mu
>vystaví
>doklad že LV vystavený k 21.6.2014 je stále stejně
>platný
>jako v r.2010 nebo ať vystaví jakýsi duplikát k
>1,.1.2010
Není problém prokázat, že byl 2010-2013 stále majitelem. Problém je, že mú nemá LV z roku 2010.
Vezmete nový LV, přepíšete 4 na 0, uděláte kopii a založíte do r. 2010. Zmršený originál vyhodíte.
Paní Katko,děkuji za radu. Já jsem taková poctivka,každý papír mám,vše podepsané ,řádně založené a udělám takovou chybu. Ono je to asi také tím,že ten pán už u nás dělá přes 20 let a člověk o tom ví,že tam bydlí,ale zákon je zákon. Ještě jednou děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
16. 7. 2014 19:57
Dobrý den , prosím moc o radu. Dnes mi bylo oznámeno ,že by měl být u ročn.zúčtování u úvěru na opravy RD také list vlastnictví.Vím že neznalost neomlouvá,ale prosím jak to zpětně napravit.Je to od r. 2010 u našeho stálého zaměstnance,který vlastní nemovitost již přes 40let a bydlí nedaleko naši firmy.Smlouvu i ty roční potvrzení od pojišťovny mám.Doufala jsme že bude mít aspoň výpis,když zakládal smlouvu o úvěru,ale tam ho vůbec nechtěli.Je ochoten i napsat čestné prohlášení po dobu od kdy uplatňuje firma odpočet,že je opravdu vlastníkem.
Bohužel pokutu budu v případě kontroly muset uhradit sama a proto moc prosím o radu. Děkuji.