Re: DPP a přísp.na penzij.poj.
Myslela jsem si to, ale samozřejmě vnitřní směrnici si mohu vytvořit sama. Dělám externí účetní, ale ty směrnice mi nikdo nezaplatí. Tak ať si je udělají sami. Zatím ještě nedělám roční uzávěrku, tak snad se k něčemu dopracuji do té doby. Děkuji za Váš čas a přeji všem pěkný víkend, některým i pracovní vzhledem k DPH, že?
Re: DPP a přísp.na penzij.poj.
Doporučila jsem svým klientům, aby se zaměstnanci na tyto benefity uzavřeli dodatky k pracovním smlouvám (po zkušební době). A zatím se to vyplatilo. Ale jsou to maličké firmy.
I když jsem kdysi pracoval v oddělení, které se vytvářením směrnic v podstatě živilo (hodně dávno a bylo pro koho), tak si dnes nedokáži představit, že by se do směrnice v malé soukromé firmě dali uvést všechny možné alternativy. Mateřská, rodičovská, neplacené volno, milenec majitelky s nadstandardními požadavky, věčný absentér, prudič ....
Ano, pracovní
Čert to vem, ale venku je teď krásně, že jo ?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
18. 7. 2014 12:30
Prosím máte někdo zkušenost s přispíváním na penzijní pojištění, když zam-ec ukončil PP, odešel do důchodu-řádného, poté uzavřel DPP a zam-tel mu chce i nadále přispívat na penzijko. Je to nákladová položka stejně jako u kmenových zam-ců?
Předem děkuji za reakce.