Re: Nedoplatek DPFO jak zaúčtovat prosím
Děkuji za reakci, říkala že to není penále, že mi nic nepošlou, že mám prý nedoplatek na DPFO a že ze zákona si to mohou takhle přeposílat, což je pravda, jen nechápu ten nedoplatek, kde ho vzala, penále bych pochopila... tak právě přemýšlím, jak to správně zaúčtovat.
tak pokud je to nedoplatek FO , tak 491/343
Může to být "nedoplatek" ještě třeba z loňska - např. penále za pozdní platbu, o kterém vy ani nemusíte vědět. Paní tam nevidí přímo, že je to penále - ona vidí, že na účtě DPFO máte nedoplatek a bylo to převedeno.
Ještě počkejte, třeba vám to přijde do DS. Nebo si vyžádejte přehled pohybů daňových účtů na všech daních, které vůči FU máte - z toho byste to mohla vyčíst. Ale pokud vám řekla, že tam ta částka chybí, tak obvykle mají pravdu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
28. 7. 2014 8:58
Dobrý den,
prosím o radu. Přišlo mi na vratce DPH o 461,- méně. Paní na FÚ mi říkala že to není strhlé penále, ale že je to nedoplatek DPFO - přitom tam mám vše zaplacené jak má být, ale hádat se s ní nechci. Jak mám prosím zaúčtovat těch 461,- rozdíl?
Děkuji