Re: Ukončení PP 1.8.
:-) víte určitě, že správně je alikvotní,že jo, u mě je to už takový b...ý zvyk, vždycky jsme si tak hráli s cizími nebo i jinými slovy , až mi to zůstalo a většinou to tak schválně překrucuji , něco jako místo na zdraví, říkám nádraží nebo budem stavět huláha, zemedělství, krocento atak. Kdo tuhle hru se slovy zná, tak to asi chápe .
Tak já se polepším :-)
Re: Ukončení PP 1.8.
Ale ne, klidně to tak pište dál, nechtěla jsem Vás napomínat, jen jsem byla zvědavá. Kdysi jedna moje spolužačka cm vyslovovala zásadně jako cemtimetr a nechtěla přistoupit na to, že je to centimetr. My jako děti jsme místo rezervát (vodní nádrž) říkali lezervát, pan farář byl falář (a hodně lidí to tak říká dodnes), nuldprét byl nudrplét a tak podobně. Ale nejhorší je pernamentka. Jo, my taky občas zajásáme, že sněží a že půjdem stavět huhuláha. A můj muž rád pije sosáka (kafe turka se socem - socák - sosák).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
Kdo má status umělce, může od státu opět dostat až 90 tisíc korun
5. 8. 2014 15:08
Dobré odpoledne a prosím o radu
Nepravidelná pracovní doba a zaměstnavatel na tento den nenaplánoval směnu, jak to bude se mzdou a odvodem na zdravotní pojištění, děkuji za vaše rady