Pohoda a Mozilla Thunderbird

• (neregistrovaný)

8. 8. 2014 10:34

Zkouším znovu, na Pohodě ani na Thinderbirdu mi nepomohli:

Dobrý den,
    prosím používá někdo Pohodu s tímto poštovním klientem?
    Poslední dobou se mi stává, že když odešlu fakturu, nabídku atd. e-mailem v pdf, tak mi to posílá současně s příohou i nějaké zmatené znaky (ocásky, písmena znaky, číslice) - hrozně dlouhé sloupce. Pokud ale cokoli posílám jen z Thunderbirdu (né přes Pohodu) tak je vše v pořádku, žádné nesmyslné řetězce. Vše mám aktualizované. Dělá mi to asi už přes týden. Nevíte co s tím? Všem moc děkuji za radu.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 8. 8. 2014 11:11

miruna (neregistrovaný)

Re: Pohoda a Mozilla Thunderbird
      Zkuste napsat na níže uvedenou adresu. Ing. Truněček je zkušený odborník, který by Vám mohl poradit v čem může být problém.

Zdeněk Truněček, Benešov nad Ploučnicí
      mailto: info@trunecek.cz, info@zetrozet.com
      internet: www.trunecek.cz

• 8. 8. 2014 22:55

Ondřej Drbal (neregistrovaný)

mě se tedy taková chyba neprojevila - poslal jsem si právě fakturu v pdf přímo z Pohody a otevřel mail v thunderbirdu v. 31.0 a vše je ok.
      A vzhledem k tomuto, že se asi jedná o nějakou chybu Pohody, tak bych spíš místo p. Trunečka kontaktoval Stormware např. s požadavkem na vzdálené připojení, aby si to mohl technik sám vyzkoušet vzdáleně přímo na Vašem PC...

• 8. 8. 2014 23:33

Janča M. (neregistrovaný)

Toto vše už jsem dneska udělala, ale technici na Stormware mi bohužel nejsou schopní pomoci. Řešilli jsem to půl dne a k ničemu. Také jsem kontaktovala Thunderbird, ale oni prý u sebe také problém nevidí, pokud by byla chyba v programu, tak by to prý zlobilo i při odesílání ostatní pošty. Ale tam je vše v pořádku. Už si fakt nevím rady. Ty nesmyslné znaky už jsou na 74 sránkách. Takže pošlu v příloze 1 fakturu a k tomu se mi přidá 74 stránek "něčeho - vůbec nevím čeho - ale pošta příjemci dojde v pořádku. Ale dneska se mi od jednoho zákazníka vrátily v poště i ty moje nesmyslné ocásky, ale jsou to jiné znaky, číslice a písmenka. Jsem z toho jelen. Už jsem přeinstalalovala i Antivir Eset - a nic. Vypla ochranu - nic. Nevím co dál.

• 10. 8. 2014 20:23

Janča M. (neregistrovaný)

Tak se s tím morduju celou neděli, přeinstalovala jsem antivir, poštovního klienta i pohodu a dělá mi to stále. Asi se z toho picnu. Musím sehnat nějakého šikovného ajťáka .... :-(((((((((

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).