Re: Pohoda a Mozilla Thunderbird
mě se tedy taková chyba neprojevila - poslal jsem si právě fakturu v pdf přímo z Pohody a otevřel mail v thunderbirdu v. 31.0 a vše je ok.
A vzhledem k tomuto, že se asi jedná o nějakou chybu Pohody, tak bych spíš místo p. Trunečka kontaktoval Stormware např. s požadavkem na vzdálené připojení, aby si to mohl technik sám vyzkoušet vzdáleně přímo na Vašem PC...
Re: Pohoda a Mozilla Thunderbird
Toto vše už jsem dneska udělala, ale technici na Stormware mi bohužel nejsou schopní pomoci. Řešilli jsem to půl dne a k ničemu. Také jsem kontaktovala Thunderbird, ale oni prý u sebe také problém nevidí, pokud by byla chyba v programu, tak by to prý zlobilo i při odesílání ostatní pošty. Ale tam je vše v pořádku. Už si fakt nevím rady. Ty nesmyslné znaky už jsou na 74 sránkách. Takže pošlu v příloze 1 fakturu a k tomu se mi přidá 74 stránek "něčeho - vůbec nevím čeho - ale pošta příjemci dojde v pořádku. Ale dneska se mi od jednoho zákazníka vrátily v poště i ty moje nesmyslné ocásky, ale jsou to jiné znaky, číslice a písmenka. Jsem z toho jelen. Už jsem přeinstalalovala i Antivir Eset - a nic. Vypla ochranu - nic. Nevím co dál.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
Kdo má status umělce, může od státu opět dostat až 90 tisíc korun
8. 8. 2014 10:34
Zkouším znovu, na Pohodě ani na Thinderbirdu mi nepomohli:
Dobrý den,
prosím používá někdo Pohodu s tímto poštovním klientem?
Poslední dobou se mi stává, že když odešlu fakturu, nabídku atd. e-mailem v pdf, tak mi to posílá současně s příohou i nějaké zmatené znaky (ocásky, písmena znaky, číslice) - hrozně dlouhé sloupce. Pokud ale cokoli posílám jen z Thunderbirdu (né přes Pohodu) tak je vše v pořádku, žádné nesmyslné řetězce. Vše mám aktualizované. Dělá mi to asi už přes týden. Nevíte co s tím? Všem moc děkuji za radu.