Re: Příspěvek zam-tele na ŽP nebo penzij
Díky za potvrzení, tak jsem si to dosud myslela.
Teď mě ale znejistěla jedna účetní, která řešila, že zaměstnanec, který nastoupil, dostal v předešlé firmě už 30 tis., tak že ona už bude muset příspěvek dodaňovat. Což mi přišlo jako blbost, v životě jsem nezjišťovala, kolik už v tom roce dostal. Pouze sleduji, kolik dostal zde a jak se dostanu na 30 tis, tak dál začínám dodaňovat. A je jedno, jestli těch 30 tis dostane od ledna do prosince, tj. za celý rok nebo od září (nástup) až listopad (výstup). Ale také mě znejistěl ZDP § 6/9/p: od daně je osvobozena...platba zaměstnavatele v celkovém úhrnu nejvýše 30000 Kč ročně.
Což mi přišlo, jako že si to má hlídat ten zaměstnanec a jakmile dostal od zaměstnavatelů v roce víc než 30000, musí si to dodanit.
Ale to je vlastně blbost, protože ten § mluví k zaměstnavateli a říká mu, co nad jaký limit musí dodaňovat on.
Takže díky za potvrzení, jeden dneska nikdy neví, jaký špek se objeví.
Re: Příspěvek zam-tele na ŽP nebo penzij
To je to slovíčkaření. V zákoně stojí : platba zaměstnavatele v
celkovém úhrnu nejvýše 30000 Kč ročně. Muselo by být : platba zaměstnavatelů.....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
8. 8. 2014 11:17
Prosím o konzultaci. Zarazila jsem se nad jednou věcí, kterou jsem dávno považovala za samozřejmou. Zaměstnavatel může přispět zaměstnanci na životko, penzijko celkem až 30000 Kč v kal. roce, aniž by to ten zaměstnanec musel dodaňovat. Když přispěje nad 30000, už ten rozdíl musí zaměstnanci ve mzdě dodanit.
Myslí se tím, že každý zaměstnavatel může přispět 30000, i když jich má zaměstnanec v roce více? Tzn. do 30.6. bude u jedné firmy, ta mu přispěje např. 20000 Kč a od 1.7. bude u jiné, ta mu také přispěje 20000 Kč. Jak se toto v praxi řeší?
Bere se to tak, že každý ze zaměstnavatelů se vešel do limitu, takže nic nedodaňoval, zaměstnanec dostal celkem příspěvky 40000 Kč a je vše ok?