Re: dovolená v době nemoci
Právě, že kdysi OSSZ udělovala vyjímky, ale už je to dávno, tak nevím, zda ještě taková možnost existuje. No, v nejhorším nikde nepojedeme a vy se mě tu nezbavíte....
Tak já se na rovinu přiznám, že bych to riskla a na dovolenou odjela. Kamarádka byla na rizikovém těhotenství - nic jí nebylo, utekla před šikanou ze strany zaměstnavatele - chodila ven kdykoli a nikdy ji nekontrolovali... Ale to je jen můj názor, rozhodnutí je na vás...
Tak já bych to neriskla, byla jsem nemocná cca 3 týdny po zhruba 10 letech a kontroly jsem měla celkem 3. Jednu v době vycházek, jednu normální a jednu v době, kdy už jsem byla 2 týdny zpět v práci.
Ono záleží na tom, o kterou OSSZ jde. Ta naše kontroluje , jen to fičí.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
11. 8. 2014 10:32
Zdravím děvčata!
Mám manžela na dlouhodobé nemocenské (páteř) a jako každý bych ráda jela na dovolenou. Mysleli jsme, že již bude manžel končit s nemocenskou, ale doktor o ukončení zatím nechce slyšet. Myslíte, že se dají udělit nějaké vyjímky, abychom mohli na dovolenou jet a zároveň se nemocenská nerušila? Bez manžela by se mi na dovolenou nechtělo jet, měli jsme v plánu jet někde na hory, dýchat čerstvý vzduch, relaxovat, prostě pohodička.
Díky za rady.