Re: dovolená v době nemoci
Právě, že kdysi OSSZ udělovala vyjímky, ale už je to dávno, tak nevím, zda ještě taková možnost existuje. No, v nejhorším nikde nepojedeme a vy se mě tu nezbavíte....
Tak já se na rovinu přiznám, že bych to riskla a na dovolenou odjela. Kamarádka byla na rizikovém těhotenství - nic jí nebylo, utekla před šikanou ze strany zaměstnavatele - chodila ven kdykoli a nikdy ji nekontrolovali... Ale to je jen můj názor, rozhodnutí je na vás...
Tak já bych to neriskla, byla jsem nemocná cca 3 týdny po zhruba 10 letech a kontroly jsem měla celkem 3. Jednu v době vycházek, jednu normální a jednu v době, kdy už jsem byla 2 týdny zpět v práci.
Ono záleží na tom, o kterou OSSZ jde. Ta naše kontroluje , jen to fičí.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Kde teď hned zjistíte, kolik letos zaplatíte na dani z nemovitých věcí?
Chystá se zásadní změna u dálničních známek. Týká se doby platnosti
Klempířův návrh na zrušení poplatků je takový paskvil, že překonává i Jurečku u dohod
Transparentní odměňování: Novela zákoníku práce zavede povinné mzdové systémy
Tisíce lidí dostanou dopis od berňáku. Důvodem je oblíbená sleva na dani
Vyšší rodičovský příspěvek má háček. Nepolepší si všichni
11. 8. 2014 10:32
Zdravím děvčata!
Mám manžela na dlouhodobé nemocenské (páteř) a jako každý bych ráda jela na dovolenou. Mysleli jsme, že již bude manžel končit s nemocenskou, ale doktor o ukončení zatím nechce slyšet. Myslíte, že se dají udělit nějaké vyjímky, abychom mohli na dovolenou jet a zároveň se nemocenská nerušila? Bez manžela by se mi na dovolenou nechtělo jet, měli jsme v plánu jet někde na hory, dýchat čerstvý vzduch, relaxovat, prostě pohodička.
Díky za rady.