Re: druhá přednostní exekuce
>Dobrý den,
>
>zaměstnanci srážím 1/3 na přednostní (výživné) a 2/3
>na nepřednostní exekuci.
>
>Jak budu pokračovat v případě, když mi teď došla další
>exekuce z FÚ za daně, tudíž přednostní?
>
>
>
>Děkuji moc
Bude čekat v pořadí, dokud neskončí výživné, příp. dokud neskončí nepřednostní exekuce (předpokládám, že součet obou třetin je vyšší než splátka výživného)
>
P. RenatoH dělám to dobře?
čistá mzda 14300,-- rozvedený, platí výživné na 2 děti.
Vyšlo mi přednostní 5406,-- Kč, výživné je 4900,--, dále má doplatek na výživném tj. 506,-- Kč to odesílám a měl přednostní pohledávku, kterou teď nesrážím. Děkuji za pomoc.
Tak je to v pytli, nepřišlo, nejprve byla OSSZ, pak přišlo výživné, kdy bylo stanoveno srážet 4900,--, pak byl soud-došel nedoplatek výživného. Protože částky byly spíše menší než 4900,--, tak jsem platila jenom výživné a OSSZ jsem přestala posílat. Co s tím? Děkuji
tj. 2703,-- OSSZ, 2703,-- výživné, 2705 pracovník.
Já jsem vycházela z usnesení od soudu "soud přikazuje plátci mzdy , aby ode dne doručení tohoto usnesení v rámci a v pořadí nařízeného výkonu rozhodnutí OS prováděl srážky ve výši 4900,-- Kč.Takže jsem to pochopila špatně, že mám srážet celé výživné, brala jsem to, že to není exekuce , že je to výkon rozhodnutí pro výživné. děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
12. 8. 2014 7:29
Dobrý den,
zaměstnanci srážím 1/3 na přednostní (výživné) a 2/3 na nepřednostní exekuci.
Jak budu pokračovat v případě, když mi teď došla další exekuce z FÚ za daně, tudíž přednostní?
Děkuji moc