Re: druhá přednostní exekuce
>Dobrý den,
>
>zaměstnanci srážím 1/3 na přednostní (výživné) a 2/3
>na nepřednostní exekuci.
>
>Jak budu pokračovat v případě, když mi teď došla další
>exekuce z FÚ za daně, tudíž přednostní?
>
>
>
>Děkuji moc
Bude čekat v pořadí, dokud neskončí výživné, příp. dokud neskončí nepřednostní exekuce (předpokládám, že součet obou třetin je vyšší než splátka výživného)
>
P. RenatoH dělám to dobře?
čistá mzda 14300,-- rozvedený, platí výživné na 2 děti.
Vyšlo mi přednostní 5406,-- Kč, výživné je 4900,--, dále má doplatek na výživném tj. 506,-- Kč to odesílám a měl přednostní pohledávku, kterou teď nesrážím. Děkuji za pomoc.
Tak je to v pytli, nepřišlo, nejprve byla OSSZ, pak přišlo výživné, kdy bylo stanoveno srážet 4900,--, pak byl soud-došel nedoplatek výživného. Protože částky byly spíše menší než 4900,--, tak jsem platila jenom výživné a OSSZ jsem přestala posílat. Co s tím? Děkuji
tj. 2703,-- OSSZ, 2703,-- výživné, 2705 pracovník.
Já jsem vycházela z usnesení od soudu "soud přikazuje plátci mzdy , aby ode dne doručení tohoto usnesení v rámci a v pořadí nařízeného výkonu rozhodnutí OS prováděl srážky ve výši 4900,-- Kč.Takže jsem to pochopila špatně, že mám srážet celé výživné, brala jsem to, že to není exekuce , že je to výkon rozhodnutí pro výživné. děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
Kdo má status umělce, může od státu opět dostat až 90 tisíc korun
12. 8. 2014 7:29
Dobrý den,
zaměstnanci srážím 1/3 na přednostní (výživné) a 2/3 na nepřednostní exekuci.
Jak budu pokračovat v případě, když mi teď došla další exekuce z FÚ za daně, tudíž přednostní?
Děkuji moc