Dobrý den,je možné mít nižší výplatu, když jsem čerpala dovolenou než když bych chodila do práce?Jsem zaměstnaná u firmy od ledna a mám 12.000 hrubého. Vždy bylo,že když se vybírala dovolená, tak bylo na výplatě více. Teď mám ale o 400kč méně než kdybych chodila do práce.Je to možné? Děkuji
Re: Výpočet dovolené - nižší mzda
Je to možné, záleží na počtu hodin v předešlém Q. a na počtu pracovních dnů v měsíci, kdy se čerpá dovolená. Napište kdy a kolik dnů dovolené jste měla a pokud víte, tak průměr z minulého čtvrtletí.
Jestli máte pracovní dobu Po-Pá po 8 hodinách, mělo by vyjít 12252 Kč. Opište z pásky jednotlivé částky, někde bude chyba.
Těch 12.252Kč mám tady jako rubou mzdu.Paní na účtárně mi říkala,že 4 dny x 73,08Kč a zbytek dnů x 65,174 a pak to sedí
14. 8. 2014 10:42
Dobrý den,je možné mít nižší výplatu, když jsem čerpala dovolenou než když bych chodila do práce?Jsem zaměstnaná u firmy od ledna a mám 12.000 hrubého. Vždy bylo,že když se vybírala dovolená, tak bylo na výplatě více. Teď mám ale o 400kč méně než kdybych chodila do práce.Je to možné?
Děkuji