Re: Podklady pro výpočet stravného - pro
O programu nevím. Udělala jsem si tabulku v exelu. Tam jen napíšu odkud-kam, od kolika hodin do kdy a ono mi to samo spočítá stravné, ale nevím jestli to nemáte složitější, pro moje účely to stačí. Pokud byste chtěla - napište mail - můžu vám tabulku poslat.
Nad exelem jsem také přemýšlela, ale neumím s ním tak dobře aby mi to počítalo samo. Mám problém hlavně když zaměstnanec během dne třeba 4x přejede hranice a pak se spletu ve výpočtech kolik mu kde spočítat. Byla byste moc hodná. Moje email. adresa : paja.ucet@seznam.cz. Moc Vám děkuji
Tabulka odeslána - komentář v textu -:)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
27. 8. 2014 10:09
Dobré ráno,
máme několik řidičů a stravné jim zatím počítám ručně na papír. Jenže při takovém výpočtu dělám zbytečné chyby. Marně stále hledám program, který by vyhovoval. Jako účetní SW máme Pohodu, zkoušela jsem zadávat zahraniční příkazy, ale zde je problém, že nejde zadávat více cest současně a musí se zadávat zdlouhavě. Navíc tisknout každou cestu zvlášť. Neporadil by prosím někdo program, který máte vyzkoušený a je jednoduchý? Děkuji