Re: výpověď x rodičovská
Podpora v nezaměstnanosti se stanoví z průměrného měsíčního čistého výdělku, kterého uchazeč o zaměstnání dosáhl ve svém posledním ukončeném zaměstnání nebo z posledního vyměřovacího základu přepočteného na 1 kalendářní měsíc, pokud uchazeč o zaměstnání naposledy vykonával samostatnou výdělečnou činnost.
V případech, kdy
- doba předchozího zaměstnání je splněna započtením náhradní doby zaměstnání a tato doba se posuzuje jako poslední zaměstnání,
- uchazeč o zaměstnání bez svého zavinění nemůže osvědčit výši průměrného měsíčního čistého výdělku nebo vyměřovacího základu,
- u uchazeče nelze stanovit průměrný měsíční čistý výdělek nebo vyměřovací základ
činí podpora v nezaměstnanosti po dobu prvních 2 měsíců 0,15 násobek (3.694,- Kč), další 2 měsíce ve výši 0,12 násobek (2.955,- Kč), po zbývající podpůrčí dobu ve výši 0,11 násobek (2.709,- Kč) průměrné mzdy v národním hospodářství za 1. až 3. čtvrtletí roku 2013.
Průměrná mzda v národním hospodářství za 1. až 3. čtvrtletí roku 2013 činí 24.622,- Kč.
Viz: http://portal.mpsv.cz/sz/obcane/pravpov_uch
Re: výpověď x rodičovská
Tak klidně může dělat dál, nahlásí se jako spolupracující osoba (na FÚ, na OSSZ na ZP).
Daně - §13
OSSZ a ZP - je na ni pohlíženo jako na podnikatele (min. odvody, podání přehldů apod.)
http://www.jakpodnikat.cz/spolupracujici-osoba.php
Je třeba to trošku propočítat, záleží na výdělku manžela, může to být výhodné.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
4. 9. 2014 13:35
Dobrý den,
mám dotaz ohledně výpovědi.
Zaměstnavatel má zaměstkyni na rodičovské ta ji končí k 5.6.. Ve stejný den se ale vezmou a on ji tudíž musí k 4.6. propusti protože je to jeho manželka, kterou nesmí zaměstnávat.
Může propustit zaměstnavatel zaměstnankyni na rodičovské? Pokud ano můžete mě navést na zákon kde se o tomto píše.
Prosím jsem zoufalů, volala jsem na všechny strany a nikde nejsou schopni mi odpovědět.
Děkuji moc za všechny názory